In Nederland is CBS Outdoor B.V. de grootste aanbieder van buitenreclame en stadsmeubilair. CBS Outdoor maakt deel uit van CBS Corporation. CBS heeft bedrijfsactiviteiten in vrijwel alle takken van media en entertainment.

CBS Outdoor was gehuisvest in een pand aan de Wenckenbachweg in Amsterdam. Het bedrijf was, wat huisvesting betreft, toe aan nieuw elan en een nieuwe uitstraling in een meer eigentijdse omgeving. Door het aflopen van het bestaande huurcontract ontstond een natuurlijk beslismoment om de plek van huisvesting te heroverwegen.
Na een zoektocht langs diverse panden is de keuze gevallen op het volledig gerenoveerde Atlas Arena complex in Amsterdam Zuid-Oost. Op de bovenste etage met een fantastisch uitzicht over de omgeving en het Arena Stadion.

CBS Outdoor heeft ons bureau gevraagd om deze move te begeleiden. Deze opdracht past exact in onze doelstelling. Wij mochten alle partners, welke bij het inrichten een rol spelen, aansturen. Daarnaast was het voor CBS Outdoor van groot belang dat de zeer strakke planning ook werkelijk gehaald zou worden omdat het oude pand strikt op tijd ontruimd diende te zijn. Zoals in elk project, wat onder tijdsdruk wordt geproduceerd, staat dan ook het financiële plaatje onder druk. Het is onze trots dat wij samen met de bouwpartners er in zijn geslaagd om zowel de tijd als de financiële doelstellingen te halen.

Wij feliciteren CBS Outdoor met hun prachtige nieuwe plek in de metropool Amsterdam.

Doorlooptijd gehele project: 4 maanden
Bouwlocatie: Amsterdam ZO
Bouwvolume: 2000 m²
Taken: Bouwmanagement,
Kostenbegrotingen,
Toezicht

Project Details

OPDRACHTGEVER

CBS Outdoor

PLAATS

Amsterdam ZO

OMVANG

2000 m2